Exposicions i homenatges


1995. 17 d'octubre-4 de novembre. Exposició de la seva obra a la casa Golferichs de Barcelona. Promoguda per l'il·lustrador Francesc Rovira, cap de la Comissió organitzadora, amb l'adhesió de l'Ajuntament de Barcelona-Districte de l'Eixample, l'Associació Professional d'Il·lustradors de Catalunya, Consell Català del Llibre per a Infants, Biblioteca Infantil Santa Creu-Centre de Documentació del Llibre Infantil, Editorial (Barcanova) i Escoda (marcs i moldures).

1996. A la Sala Lloveres d'Arenys de Mar. Impulsada per Genís Costa.

Editorial Anaya, entre altres editorials va organitzar una exposició itinerant que va recórrer les principals ciutats d'Espanya.

2015. 5 de febrer. Primera exposició d'una mostra de l'obra al seu poble natal, coincidint amb la representació de l'espectacle teatral La Nana Bunilda menja Malsons. L'exposició, al vestíbul del Centre Cultural de Cardedeu, està formada per 25 quadres.

2019-2021. Incentivada per Víctor Busquet amb motiu del 25è aniversari de la seva mort, l'Ajuntament de Cardedeu i l'Associació de Veïns de Can Serra, programen dos actes d'homenatge. Un, la instal·lació d'una placa commemorativa a la rambla del costat de la casa dels seus pares. A causa de la pandèmia, l'acte es porta a terme el 4 de juliol de 2021.

2022. El segon acte, és una exposició de tota la seva obra. Les entitats organitzadores encarreguen al dissenyador gràfic Albert Navarro un projecte expositiu, com una oportunitat per redescobrir i dialogar amb l'obra de l'Agustí, posar-la en valor, i alhora conèixer el seu recorregut vital. L'espai triat és el Museu Arxiu Tomàs Balvey de la mateixa localitat. La inauguració té lloc el divendres 6 de maig del mateix any. 

¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar